Acampada L'H: 06/09/11

jueves, 9 de junio de 2011

ACTA ASSEMBLEA 07/06/11

Acta del 06/08/2011 (120 personas aprox.)

1. Turnos de palabra libre.


- ¿Este movimiento piensa conectar a nivel internacional?
Respuesta: Si, pero en la televisión no se dice. Se está planteando hacer un referéndum sobre lo que piensa el pueblo respecto a los recortes del FMI.

- Hay otros medios de comunicación en Internet, como www.indymedia.org/es/ y www.kaosenlared.net/ que aportan información más verídica.

- Estamos indignados en la plaza de Lluís Companys, donde se encuentra el parque del centre. Pretendían construir un edificio, después querían un parking, no se lo permitimos. Ahora quieren hacer un bar en medio del parque. Nosotros estamos trabajando para que no se pierda una de las pocas zonas del pueblo que funcionan. La ley dice que sólo se pueden construir 5 bares y en los alrededores del parque hay ya 20.

- El movimiento asambleario tiene poco futuro, lo más importante que es sacar a la gente la calle lo habéis conseguido. Pero cara al gobierno no hay nada, mucha proposición pero no llegamos a nada. Camino intermedio: que los gobiernos acepten que presentando un millón de firmas se debe hacer el referéndum sobre la cuestión que se plantea, que la palabra del pueblo tenga un epeso real.

- El partido político “ciudadanos en blanco”, ha logrado librarse de 3 concejales. Si esto se hiciese aquí tal vez el parlamento se quedaría vacio y gobernaría la asamblea.

- Hemos estado en l’Hospitalet de belvitge, la gente está muy cansada, incluso profesionales por el tiempo que llevan aguantando. Saben cuáles serán los recortes i están defraudados. Des de las acampadas se habla de juntarnos i hacer un acto de presencia humana.

- Somos 25.000 parados en l’Hopitalet, muchos de 40 y pico años. ¿Si vamos a buscar trabajo? Somos mayores. ¿Si pedimos ayudas? Somos jóvenes. ¿Dónde está la industria de Hospitalet del Llobregat de hace 40 años? ¿Y las bolsas de trabajo de hace 30 años? Según el ayuntamiento les obligan a contratar a multinacionales, y luego el dinero va a segundos y terceros antes de llegar a estos que vemos en la calle. ¡¡Pensémoslo!!

- Lleváis aquí mucho tiempo y no habéis sacado una conclusión buena, necesitáis una organización que se llame como sea pero con una estructura fuerte para entrar en el parlamento y en el ayuntamiento. Otros que no han tenido ni organización están ahí dentro, la gente no vota por que espera a alguien que sea bueno. Haced una plataforma y presentaros a las listas electorales o esto continuara igual.

- Día 11 de junio, se reúne el pleno de Hospitalet. Deberíamos ir al pleno y transmitirlo en la plaza una pantalla para, que todos puedan oír lo que dicen los unos y los otros. Aprenderéis muchas cosas.

- No hace falta crear una plataforma para hacer cosas. No podemos copiar las estructuras del pasado para crear algo nuevo. Se ha demostrado que no son adecuadas.

2. COMISSIO DE CONTINGUTS

Resumen de la asamblea comuna del Baix Llobregat.

- 13 acampadas en total estuvieron. El 11 de junio cada acampada actúa en el ayuntamiento de su zona.

- Propuesta a valorar i botar: 14 de junio se pretende acampar en el parque de la Ciutat Vella, partiendo des de la plaza España a las 18:00 en manifestación hasta allí. APROBADO

- Propuesta: Marcha a Madrid, 19 de junio. A las 14:00h en el puente de Esplugues se reúnen todas las asambleas locales del Baix Llobregat para andar hasta plaza Catalunya. APROBADO

- Propuesta: Cortar el tráfico, repartir octavillas para informar i clarificar la razón por la cual estamos allí, hacer difusión. Confeccionar pancartas humanas con una cita de invitación para que las personas inmersas en el corte de tráfico se unan. Ejemplo: Si estas indignado pita. APROBADO

- Se ha hecho una web de comunicación para todo el Baix Llobregat.

Explicación de la charla de ayer sobre la vivienda.

- Propuestas:

a. No destinar más de un 20% del salario a la vivienda.

b. Creación de un parque público de vivienda social en la ciudad mediante la expropiación de edificios vacios, sin indemnización.

c. Paralizar desalojos con el apoyo vecinal, acercándonos a entidades que ya estén trabajando en ello y así incrementar la fuerza. Hemos creado una red para avisar de los desalojos. Recogemos firmas para que el Hospitalet este libre de los desalojos y presentarlas a nuestra administración.

d. Recolectaremos firmas para apoyar la ocupación y legalizarla, parar los desalojos de las casas ocupadas. Se investigarán los pisos vacios y disponibles para dar apoyo a la gente que está en la calle.

· Votación sobre la aprobación de todas las propuestas anteriores: APROBADO

Propuesta del centro de estudios para tratar en la asamblea, votación orientativa.

a. ¿Qué pasa con la última reserva verde de Hospitalet del Llobregat?

b. Evolución de la inmigración en el Hospitalet del Llobregat.

c. Proceso de crecimiento de los barrios de Hospitalet del Llobregat.

d. Historia de la ciudad, de la industrialización, etc.

e. Historia de movimiento obrero en la ciudad.

· La opción a. y e. han gustado más que las demás, seguidas de la opción c.

Próximas charlas

- Jueves, 9 de junio. 20:30 h Charla de Sanidad.

- Sábado, 11 de junio. A las 20:30h Charla sobre soberanía alimentaria, con Ester Vives. Estamos contactando con cooperativa integral catalana.

3. COMISSIÓN DE ACCIÓN

- Se realizó un Flash-move en el metro, como protesta y medio de difusión.

- Hay manifestación en el hospital de Bellvitge cada miércoles ala 13 h. Ayer había 800 o 1000 personas cortando Gran Vía, se hizo cacerolada dentro del hospital y también difusión.

4. COMISSIÓN DE DIFUSSIÓN

- Celebramos que cada vez somos más gente, mañana nos reuniremos para concretar cosas sobre la charla de sanidad. Hemos decidido incrementar la difusión boca-oreja.

5. COMISSIÓN DE ACTIVIDAD

- Viernes, básquet free style de 18:00 a 19:00. Por la noche se hace pase de video de la flash-move de hoy (por confirmar) a las 10:30 se pasa la película “Taxista Ful” y luego debate con el protagonista.

- Sábado: Estamos confeccionando maracas para hacer el máximo ruido posible en la plaza a la hora del pleno. Necesitamos latas

- Domingo: reciclaje textil 12h.

- La semana que viene se harán monederos, necesitamos tetrabrik.

6. COMISSIÓN DE COCINA

- Gracias todos!!

7. INFRAESTRUCTURAS

- Avanzamos, esta noche se nos ha desmontado medio campamento por la lluvia pero en una hora ya estaba todo como antes. GRACIAS

8. Turnos de parabra abiertos.

- Si llueve estamos en el local de cooperativa integral catalana. Tenemos que poner dirección.

- Propuesta, hay que enterarse cuando y donde se realizan los consorcios y hacer una acción en el momento.

- Recuerdan la cadena de favores.

- Propuesta de taller de música en la plaza.

- Propuesta: martes 14, a las 18 h. en la p. España. No hacemos eje temático para dicha fecha. APROBADO

Continuamos la acampada. APROBADO (se replantea el debate el lunes)

Acta del 07.06.2011 (120 persones aprox.)

1. Torns de paraula lliure.


- ¿Aquest moviment pensa connectar a nivell internacional?
Resposta: Si, però a la televisió no es diu. S'està plantejant fer un referèndum sobre el que pensa el poble respecte a les retallades de l'FMI.

- Hi ha altres mitjans de comunicació a Internet, com www.indymedia.org/es/ i www.kaosenlared.net/ que aporten informació més verídica.

- Estem indignats a la plaça de Lluís Companys, on hi ha el parc del centre. Pretenien construir un edifici, després volien un pàrquing, no ho permetem. Ara volen fer un bar al mig del parc. Nosaltres estem treballant perquè no es perdi una de les poques zones del poble que funcionen. La llei diu que només es poden construir 5 bars i al voltant del parc hi ha ja 20.

- El moviment assembleari té poc futur, el més important que és treure a la gent del carrer ho heu aconseguit. Però cara al govern no hi ha res, molta proposició però no arribem a res. Camí intermedi: que els governs acceptin que presentant un milió de signatures s'ha de fer el referèndum sobre la qüestió que es planteja, que la paraula del poble tingui un pes real.

- El partit polític "ciutadans en blanc", ha aconseguit alliberar-se de 3 regidors. Si això es fes aquí potser el parlament es quedaria buit i governaria l'assemblea.


- Hem estat a l'Hospitalet de Bellvitge, la gent està molt cansada, fins i tot professionals pel temps que porten aguantant. Saben quins seran els retalls i estan defraudats. Des de les acampades es parla de ajuntar-nos i fer un acte de presència humana.

- Som 25.000 aturats a l'Hospitalet, molts de 40 i escaig anys. Si anem a buscar feina? Som grans. Si demanem ajudes? Som joves. On és la indústria de l'Hospitalet del Llobregat de fa 40 anys? I les borses de treball de fa 30 anys? Segons l'ajuntament els obliguen a contractar a multinacionals, i després els diners van a segons i tercers abans d'arribar a aquests que veiem al carrer. ¡¡Pensem-ho!!


- Porteu aquí molt temps i no heu tret una conclusió bona, necessiteu una organització que es digui com sigui però amb una estructura forta per entrar al parlament i en l'ajuntament. Altres que no han tingut ni organització hi són dins, la gent no vota per que espera a algú que sigui bo. Feu una plataforma i presentar-vos a les llistes electorals o això continués igual.

- Dia 11 de juny, es reuneix el ple de l'Hospitalet. Hauríem d'anar al ple i transmetre a la plaça una pantalla per, que tots puguin sentir el que diuen els uns i els altres. Aprendreu moltes coses.

- No cal crear una plataforma per fer coses. No podem copiar les estructures del passat per crear alguna cosa nova. S'ha demostrat que no són adequades.



2. Comissió de CONTINGUTS


Resum de l'assemblea comuna del Baix Llobregat.

- 13 acampades en total van estar. L'11 de juny cada acampada actua a l'ajuntament de la seva zona.

- Proposta a valorar i botar: 14 de juny es pretén acampar al parc de la Ciutat Vella, partint des de la plaça Espanya a les 18:00 en manifestació fins allà. APROVAT


- Proposta: Marxa a Madrid, 19 de juny. A les 14:00 h al pont d'Esplugues es reuneixen totes les assemblees locals del Baix Llobregat per caminar fins a plaça Catalunya. APROVAT

- Proposta: Tallar el trànsit, repartir octavetes per informar i aclarir la raó per la qual estem allà, fer difusió. Confeccionar pancartes humanes amb una cita d'invitació perquè les persones immerses en el tall de trànsit s'uneixin. Exemple: Si aquestes indignat pita. APROVAT

- S'ha fet una web de comunicació per tot el Baix Llobregat.


Explicació de la xerrada d'ahir sobre l'habitatge.


- Propostes:
a. No destinar més d'un 20% del salari a l'habitatge.
b. Creació d'un parc públic d'habitatge social a la ciutat mitjançant l'expropiació d'edificis buits, sense indemnització.
c. Paralitzar desallotjaments amb el suport veïnal, acostant-nos a entitats que ja estiguin treballant en això i així incrementar la força. Hem creat una xarxa per avisar dels desallotjaments. Recollim firmes perquè l'Hospitalet aquest lliure dels desallotjaments i presentar-les a la nostra administració.
d. Recol · lectarem signatures per donar suport a l'ocupació i legalitzar, aturar els desallotjaments de les cases ocupades. S'investigaran els pisos buits i disponibles per donar suport a la gent que està al carrer.

• Votació sobre l'aprovació de totes les propostes anteriors: APROVAT

Proposta del centre d'estudis per a tractar en l'assemblea, votació orientativa.

a. Què passa amb l'última reserva verda de l'Hospitalet del Llobregat?
b. Evolució de la immigració a l'Hospitalet del Llobregat.
c. Procés de creixement dels barris de l'Hospitalet del Llobregat.
d. Història de la ciutat, de la industrialització, etc.
e. Història de moviment obrer a la ciutat.

• L'opció a. i e. han agradat més que les altres, seguides de l'opció c.

Properes xerrades


- Dijous, 9 de juny. 20:30 h Xerrada de Sanitat.

- Dissabte, 11 de juny. A les 20:30 h Xerrada sobre sobirania alimentària, amb Ester Vives. Estem contactant amb cooperativa integral catalana.





3. COMISSIÓ D'ACCIÓ


- Es va realitzar un Flash-move al metro, com a protesta i mitjà de difusió.
- Hi ha manifestació a l'hospital de Bellvitge cada dimecres ala 13 h. Ahir havia 800 o 1000 persones tallant Gran Via, es va fer cassolada dins de l'hospital i també difusió.

4. COMISSIÓ DE difussió


- Celebrem que cada cop som més gent, demà ens reunirem per concretar coses sobre la xerrada de sanitat. Hem decidit incrementar la difusió boca-orella.

5. COMISSIÓ D'ACTIVITAT

- Divendres, bàsquet free style de 18:00 a 19:00. A la nit es fa passi de vídeo de la flash-move d'avui (per confirmar) a les 10:30 es passa la pel lícula "Taxista Ful" i després debat amb el protagonista.
- Dissabte: Estem confeccionant maraques per fer el màxim soroll possible a la plaça a l'hora del ple. Necessitem llaunes
- Diumenge: reciclatge tèxtil 12h.
- La setmana que ve es faran moneders, necessitem tetrabric.

6. COMISSIÓ DE CUINA

- Gràcies tots!!


7. INFRAESTRUCTURES


- Avancem, aquesta nit se'ns ha desmuntat mig campament per la pluja però en una hora ja estava tot com abans. GRÀCIES

8. Torns de paraula oberts.


- Si plou estem al local de cooperativa integral catalana. Hem de posar direcció.
- Proposta, cal assabentar quan i on es realitzen els consorcis i fer una acció en el moment.
- Recorden la cadena de favors.
- Proposta de taller de música a la plaça.
- Proposta: dimarts 14, a les 18 h. a la p. Espanya. No fem eix temàtic per a la data. APROVAT
Continuem l'acampada. APROVAT (es replanteja el debat el dilluns)

ACTA ASSEMBLEA 07/06/11

Acta del 06/08/2011 (120 personas aprox.)

1. Turnos de palabra libre.


- ¿Este movimiento piensa conectar a nivel internacional?
Respuesta: Si, pero en la televisión no se dice. Se está planteando hacer un referéndum sobre lo que piensa el pueblo respecto a los recortes del FMI.

- Hay otros medios de comunicación en Internet, como www.indymedia.org/es/ y www.kaosenlared.net/ que aportan información más verídica.

- Estamos indignados en la plaza de Lluís Companys, donde se encuentra el parque del centre. Pretendían construir un edificio, después querían un parking, no se lo permitimos. Ahora quieren hacer un bar en medio del parque. Nosotros estamos trabajando para que no se pierda una de las pocas zonas del pueblo que funcionan. La ley dice que sólo se pueden construir 5 bares y en los alrededores del parque hay ya 20.

- El movimiento asambleario tiene poco futuro, lo más importante que es sacar a la gente la calle lo habéis conseguido. Pero cara al gobierno no hay nada, mucha proposición pero no llegamos a nada. Camino intermedio: que los gobiernos acepten que presentando un millón de firmas se debe hacer el referéndum sobre la cuestión que se plantea, que la palabra del pueblo tenga un epeso real.

- El partido político “ciudadanos en blanco”, ha logrado librarse de 3 concejales. Si esto se hiciese aquí tal vez el parlamento se quedaría vacio y gobernaría la asamblea.

- Hemos estado en l’Hospitalet de belvitge, la gente está muy cansada, incluso profesionales por el tiempo que llevan aguantando. Saben cuáles serán los recortes i están defraudados. Des de las acampadas se habla de juntarnos i hacer un acto de presencia humana.

- Somos 25.000 parados en l’Hopitalet, muchos de 40 y pico años. ¿Si vamos a buscar trabajo? Somos mayores. ¿Si pedimos ayudas? Somos jóvenes. ¿Dónde está la industria de Hospitalet del Llobregat de hace 40 años? ¿Y las bolsas de trabajo de hace 30 años? Según el ayuntamiento les obligan a contratar a multinacionales, y luego el dinero va a segundos y terceros antes de llegar a estos que vemos en la calle. ¡¡Pensémoslo!!

- Lleváis aquí mucho tiempo y no habéis sacado una conclusión buena, necesitáis una organización que se llame como sea pero con una estructura fuerte para entrar en el parlamento y en el ayuntamiento. Otros que no han tenido ni organización están ahí dentro, la gente no vota por que espera a alguien que sea bueno. Haced una plataforma y presentaros a las listas electorales o esto continuara igual.

- Día 11 de junio, se reúne el pleno de Hospitalet. Deberíamos ir al pleno y transmitirlo en la plaza una pantalla para, que todos puedan oír lo que dicen los unos y los otros. Aprenderéis muchas cosas.

- No hace falta crear una plataforma para hacer cosas. No podemos copiar las estructuras del pasado para crear algo nuevo. Se ha demostrado que no son adecuadas.

2. COMISSIO DE CONTINGUTS

Resumen de la asamblea comuna del Baix Llobregat.

- 13 acampadas en total estuvieron. El 11 de junio cada acampada actúa en el ayuntamiento de su zona.

- Propuesta a valorar i botar: 14 de junio se pretende acampar en el parque de la Ciutat Vella, partiendo des de la plaza España a las 18:00 en manifestación hasta allí. APROBADO

- Propuesta: Marcha a Madrid, 19 de junio. A las 14:00h en el puente de Esplugues se reúnen todas las asambleas locales del Baix Llobregat para andar hasta plaza Catalunya. APROBADO

- Propuesta: Cortar el tráfico, repartir octavillas para informar i clarificar la razón por la cual estamos allí, hacer difusión. Confeccionar pancartas humanas con una cita de invitación para que las personas inmersas en el corte de tráfico se unan. Ejemplo: Si estas indignado pita. APROBADO

- Se ha hecho una web de comunicación para todo el Baix Llobregat.

Explicación de la charla de ayer sobre la vivienda.

- Propuestas:

a. No destinar más de un 20% del salario a la vivienda.

b. Creación de un parque público de vivienda social en la ciudad mediante la expropiación de edificios vacios, sin indemnización.

c. Paralizar desalojos con el apoyo vecinal, acercándonos a entidades que ya estén trabajando en ello y así incrementar la fuerza. Hemos creado una red para avisar de los desalojos. Recogemos firmas para que el Hospitalet este libre de los desalojos y presentarlas a nuestra administración.

d. Recolectaremos firmas para apoyar la ocupación y legalizarla, parar los desalojos de las casas ocupadas. Se investigarán los pisos vacios y disponibles para dar apoyo a la gente que está en la calle.

· Votación sobre la aprobación de todas las propuestas anteriores: APROBADO

Propuesta del centro de estudios para tratar en la asamblea, votación orientativa.

a. ¿Qué pasa con la última reserva verde de Hospitalet del Llobregat?

b. Evolución de la inmigración en el Hospitalet del Llobregat.

c. Proceso de crecimiento de los barrios de Hospitalet del Llobregat.

d. Historia de la ciudad, de la industrialización, etc.

e. Historia de movimiento obrero en la ciudad.

· La opción a. y e. han gustado más que las demás, seguidas de la opción c.

Próximas charlas

- Jueves, 9 de junio. 20:30 h Charla de Sanidad.

- Sábado, 11 de junio. A las 20:30h Charla sobre soberanía alimentaria, con Ester Vives. Estamos contactando con cooperativa integral catalana.

3. COMISSIÓN DE ACCIÓN

- Se realizó un Flash-move en el metro, como protesta y medio de difusión.

- Hay manifestación en el hospital de Bellvitge cada miércoles ala 13 h. Ayer había 800 o 1000 personas cortando Gran Vía, se hizo cacerolada dentro del hospital y también difusión.

4. COMISSIÓN DE DIFUSSIÓN

- Celebramos que cada vez somos más gente, mañana nos reuniremos para concretar cosas sobre la charla de sanidad. Hemos decidido incrementar la difusión boca-oreja.

5. COMISSIÓN DE ACTIVIDAD

- Viernes, básquet free style de 18:00 a 19:00. Por la noche se hace pase de video de la flash-move de hoy (por confirmar) a las 10:30 se pasa la película “Taxista Ful” y luego debate con el protagonista.

- Sábado: Estamos confeccionando maracas para hacer el máximo ruido posible en la plaza a la hora del pleno. Necesitamos latas

- Domingo: reciclaje textil 12h.

- La semana que viene se harán monederos, necesitamos tetrabrik.

6. COMISSIÓN DE COCINA

- Gracias todos!!

7. INFRAESTRUCTURAS

- Avanzamos, esta noche se nos ha desmontado medio campamento por la lluvia pero en una hora ya estaba todo como antes. GRACIAS

8. Turnos de parabra abiertos.

- Si llueve estamos en el local de cooperativa integral catalana. Tenemos que poner dirección.

- Propuesta, hay que enterarse cuando y donde se realizan los consorcios y hacer una acción en el momento.

- Recuerdan la cadena de favores.

- Propuesta de taller de música en la plaza.

- Propuesta: martes 14, a las 18 h. en la p. España. No hacemos eje temático para dicha fecha. APROBADO

Continuamos la acampada. APROBADO (se replantea el debate el lunes)

Acta del 07.06.2011 (120 persones aprox.)

1. Torns de paraula lliure.


- ¿Aquest moviment pensa connectar a nivell internacional?
Resposta: Si, però a la televisió no es diu. S'està plantejant fer un referèndum sobre el que pensa el poble respecte a les retallades de l'FMI.

- Hi ha altres mitjans de comunicació a Internet, com www.indymedia.org/es/ i www.kaosenlared.net/ que aporten informació més verídica.

- Estem indignats a la plaça de Lluís Companys, on hi ha el parc del centre. Pretenien construir un edifici, després volien un pàrquing, no ho permetem. Ara volen fer un bar al mig del parc. Nosaltres estem treballant perquè no es perdi una de les poques zones del poble que funcionen. La llei diu que només es poden construir 5 bars i al voltant del parc hi ha ja 20.

- El moviment assembleari té poc futur, el més important que és treure a la gent del carrer ho heu aconseguit. Però cara al govern no hi ha res, molta proposició però no arribem a res. Camí intermedi: que els governs acceptin que presentant un milió de signatures s'ha de fer el referèndum sobre la qüestió que es planteja, que la paraula del poble tingui un pes real.

- El partit polític "ciutadans en blanc", ha aconseguit alliberar-se de 3 regidors. Si això es fes aquí potser el parlament es quedaria buit i governaria l'assemblea.


- Hem estat a l'Hospitalet de Bellvitge, la gent està molt cansada, fins i tot professionals pel temps que porten aguantant. Saben quins seran els retalls i estan defraudats. Des de les acampades es parla de ajuntar-nos i fer un acte de presència humana.

- Som 25.000 aturats a l'Hospitalet, molts de 40 i escaig anys. Si anem a buscar feina? Som grans. Si demanem ajudes? Som joves. On és la indústria de l'Hospitalet del Llobregat de fa 40 anys? I les borses de treball de fa 30 anys? Segons l'ajuntament els obliguen a contractar a multinacionals, i després els diners van a segons i tercers abans d'arribar a aquests que veiem al carrer. ¡¡Pensem-ho!!


- Porteu aquí molt temps i no heu tret una conclusió bona, necessiteu una organització que es digui com sigui però amb una estructura forta per entrar al parlament i en l'ajuntament. Altres que no han tingut ni organització hi són dins, la gent no vota per que espera a algú que sigui bo. Feu una plataforma i presentar-vos a les llistes electorals o això continués igual.

- Dia 11 de juny, es reuneix el ple de l'Hospitalet. Hauríem d'anar al ple i transmetre a la plaça una pantalla per, que tots puguin sentir el que diuen els uns i els altres. Aprendreu moltes coses.

- No cal crear una plataforma per fer coses. No podem copiar les estructures del passat per crear alguna cosa nova. S'ha demostrat que no són adequades.



2. Comissió de CONTINGUTS


Resum de l'assemblea comuna del Baix Llobregat.

- 13 acampades en total van estar. L'11 de juny cada acampada actua a l'ajuntament de la seva zona.

- Proposta a valorar i botar: 14 de juny es pretén acampar al parc de la Ciutat Vella, partint des de la plaça Espanya a les 18:00 en manifestació fins allà. APROVAT


- Proposta: Marxa a Madrid, 19 de juny. A les 14:00 h al pont d'Esplugues es reuneixen totes les assemblees locals del Baix Llobregat per caminar fins a plaça Catalunya. APROVAT

- Proposta: Tallar el trànsit, repartir octavetes per informar i aclarir la raó per la qual estem allà, fer difusió. Confeccionar pancartes humanes amb una cita d'invitació perquè les persones immerses en el tall de trànsit s'uneixin. Exemple: Si aquestes indignat pita. APROVAT

- S'ha fet una web de comunicació per tot el Baix Llobregat.


Explicació de la xerrada d'ahir sobre l'habitatge.


- Propostes:
a. No destinar més d'un 20% del salari a l'habitatge.
b. Creació d'un parc públic d'habitatge social a la ciutat mitjançant l'expropiació d'edificis buits, sense indemnització.
c. Paralitzar desallotjaments amb el suport veïnal, acostant-nos a entitats que ja estiguin treballant en això i així incrementar la força. Hem creat una xarxa per avisar dels desallotjaments. Recollim firmes perquè l'Hospitalet aquest lliure dels desallotjaments i presentar-les a la nostra administració.
d. Recol · lectarem signatures per donar suport a l'ocupació i legalitzar, aturar els desallotjaments de les cases ocupades. S'investigaran els pisos buits i disponibles per donar suport a la gent que està al carrer.

• Votació sobre l'aprovació de totes les propostes anteriors: APROVAT

Proposta del centre d'estudis per a tractar en l'assemblea, votació orientativa.

a. Què passa amb l'última reserva verda de l'Hospitalet del Llobregat?
b. Evolució de la immigració a l'Hospitalet del Llobregat.
c. Procés de creixement dels barris de l'Hospitalet del Llobregat.
d. Història de la ciutat, de la industrialització, etc.
e. Història de moviment obrer a la ciutat.

• L'opció a. i e. han agradat més que les altres, seguides de l'opció c.

Properes xerrades


- Dijous, 9 de juny. 20:30 h Xerrada de Sanitat.

- Dissabte, 11 de juny. A les 20:30 h Xerrada sobre sobirania alimentària, amb Ester Vives. Estem contactant amb cooperativa integral catalana.





3. COMISSIÓ D'ACCIÓ


- Es va realitzar un Flash-move al metro, com a protesta i mitjà de difusió.
- Hi ha manifestació a l'hospital de Bellvitge cada dimecres ala 13 h. Ahir havia 800 o 1000 persones tallant Gran Via, es va fer cassolada dins de l'hospital i també difusió.

4. COMISSIÓ DE difussió


- Celebrem que cada cop som més gent, demà ens reunirem per concretar coses sobre la xerrada de sanitat. Hem decidit incrementar la difusió boca-orella.

5. COMISSIÓ D'ACTIVITAT

- Divendres, bàsquet free style de 18:00 a 19:00. A la nit es fa passi de vídeo de la flash-move d'avui (per confirmar) a les 10:30 es passa la pel lícula "Taxista Ful" i després debat amb el protagonista.
- Dissabte: Estem confeccionant maraques per fer el màxim soroll possible a la plaça a l'hora del ple. Necessitem llaunes
- Diumenge: reciclatge tèxtil 12h.
- La setmana que ve es faran moneders, necessitem tetrabric.

6. COMISSIÓ DE CUINA

- Gràcies tots!!


7. INFRAESTRUCTURES


- Avancem, aquesta nit se'ns ha desmuntat mig campament per la pluja però en una hora ja estava tot com abans. GRÀCIES

8. Torns de paraula oberts.


- Si plou estem al local de cooperativa integral catalana. Hem de posar direcció.
- Proposta, cal assabentar quan i on es realitzen els consorcis i fer una acció en el moment.
- Recorden la cadena de favors.
- Proposta de taller de música a la plaça.
- Proposta: dimarts 14, a les 18 h. a la p. Espanya. No fem eix temàtic per a la data. APROVAT
Continuem l'acampada. APROVAT (es replanteja el debat el dilluns)