Acampada L'H: 05/25/11

miércoles, 25 de mayo de 2011

COMISSIÓ DE CONTINGUTS (acta del dimecres 25 de maig de 2011)

COMISSIÓ DE CONTINGUTS
(acta del dimecres 25 de maig de 2011)

ORGANITZACIÓ DE LA COMISSIÓ
Com volem funcionar?
S’estableix que el funcionament serà igual que el de l’assamblea: torns de paraula, propostes, conversa i debat i aprovació o no.

Horari
Per la impossibilitat de treballar a fons els temes es proposa i s’accepta que la comissió es reuneix de 6 a 8 i que la trobada té dues fases: a primera hora es fan propostes i es comenten i s’aprovan a la segona hora.
La conversa de primera hora s’acabarà amb un petit resum pels que s’acaben d’incorporar i es tira endavant per tal d’aportar el treball fet a l’assemblea per a la seva discusió i aprovació o no.

CONTINGUTS
De quins temes volem parlar?
Els participants fan un llistat de temes per començar, però es planteja la necessitat de recollir les idees de l’assemblea per a aprofundir en ells i també de recollir les propostes que ens arribin a través dels plafons de la plaça i el fòrum del web (s’ha de crear aquest espai -> els ho demanarem a Difusió).

Temes proposats
  1. Definir-nos com a moviment
  2. Arribar a un consens de mínims
  3. Definir el perfil de l’acampadaL’H
  4. El fluxe d’idees entre assemblea i Comissió de continguts
  5. Crear un fòrum per a intercanviar propostes I idees
  6. …I després de l’acampada, QUÈ?
  7. Relació amb l’acampadaBCN i les acampades del Baix


CONVERSA
Es decideix treballar sobre les tres primeres qüestions, però no ens va donar temps d’anar molt lluny. Sabem que no és fàcil, però hem de anar fent sense agobis, per fer les coses com les volem fer.

DEFINIR-NOS COM A MOVIMENT
Es proposen les següents paraules i expressions:
  • Apartidista.
  • Asindical. En aquest punt, alguns deien que no tots els sindicats són iguals i que les lluites obreres també s’han de tenir en compte. Amb l’adjectiu “asindical” el que es vol deixar clar és que el moviment no està lligat a cap d’aquestes organitzacions, que som ciutadans indignats que venim com a individus.
  • Interessats per la política i preocupats pels assumptes públics (el que fem a la plaça és P-O-L-Í-T-I-C-A). No som apolítics, però estem en contra de la política institucional.
  • El que fem és desobediència civil.
  • No ens representa ningú i cadascun es representa a sí mateix.
  • Volem tenir un discurs inclusiu al que es puguim sumar tots per allò que compartim i deixar de banda el que ens separa. Ara bé, també hi ha persones que s’estimen més fer una declaració d’intencions remarcant en contra de què estan (amb mots com antifeixista, antiracista, antisexista,…).
  • Som un moviment no depenent de cap organització.
  • Som impulsius i diversos.

Es plantegen DUES accions internes:
  • Que cadascú porti unes ratlles escrites on pugui explicar què creu que és el moviment.
  • Que es plantegi la pregunta PER QUÈ ESTEM INDIGNATS?

I UNA altre que es planteja a tothom:
Es posaran tres plafons amb els tres temes següents per tal de recollir el màxim de propostes i idees, de manera que la comissió pugui aprofundir sobre aquestes i fer que la informació arribi més fàcilment a l’assemblea:

  1. Definir-nos com a moviment
  2. Arribar a un consens de mínims
  3. Definir el perfil de l’acampadaL’H